web design, platforme cloud, programare

Web design, creare site si platforme


Modernizare site

Modernizarea unui site, reprezinta procesul prin care un site activ este reconceput, redesenat, fara a pierde informatia existenta, astfel incat rezultatul sa fie o versiune mai placuta, mai adaptabila si mai eficienta a site-ului dvs.

Aceasta procedura poate fi simpla sau poate fi complicata, in functie de situatia curenta a site-ului dvs. Unele site-uri sunt relativ usor de modernizat, in timp ce altele pot reprezenta o adevarata provocare. De retinut este faptul ca daca modernizarea presupune schimbarea a mai mult de 40% din conceptul tehnic al site-ului, devine mult mai viabila, din punct de vedere financiar, crearea unui site complet nou.

Schimbarea design-ului site-ului este partea cea mai usoara, insa de multe ori intalnim situatii unde aceasta modernizare se loveste de conceptia initiala a structurii tehnice a site-ului, caz in care procedeul devine extrem de costisitor, atat ca timp cat si financiar. Inaintea efectuarii unei astfel de proceduri se efectueaza o analiza a site-ului, gratuita, in urma careia se creeaza un raport detaliat ce contine toate aspectele implicate de modernizarea site-ului dvs.

Costul unei astfel de proceduri porneste de la 80 euro, pentru cele mai simple site-uri de prezentare si urca in functie de complexitatea site-ului si structura tehnica a acestuia.

Link-uri utile
Website Grader - verificare SEO pentru site-ul tau
Semrush - platforma SEO completa
Upcity's SEO card - raport gratuit SEO
Found's SEO audit - utilitar pentru audit SEO