web design, platforme cloud, programare

Web design, creare site si platforme


Optimizare seo

Optimizarea SEO, sau optimizarea pentru motoarele de cautare (Search Engine Optimization) este procedeul prin care structura unui site este inbunatatita, astfel incat sa produca rezulate cat mai bune la cautarile efectuate pe internet. Desi nu este o stiinta exacta, si sunt extrem de multe aspecte legate de aceste proceduri si rezultate, noi am reusit sa punem la punct un sistem de optimizare cu rezultate extraordinare.

Cat de optimizat este un site poate fi foarte usor de verificat, utilizand orice serviciu de verificare a parametrilor. Noi va recomandam GTMetrix, unde puteti verifica orice site doriti. Site-urile noastre sunt printre site-urile cu cele mai bune rezultate. Atentie insa sa verificati site-urile care sunt marcate ca fiind finalizate si optimizate, deoarece optimizarea se face numai dupa ce site-ul este activ si contine toate informatiile necesare.

Costul optimizarii unui site porneste de la 85 euro, dar poate creste pentru site-urile cu o structura tehnica realizata defectuos.

Link-uri utile
Website Grader - verificare SEO pentru site-ul tau
Semrush - platforma SEO completa
Upcity's SEO card - raport gratuit SEO
Found's SEO audit - utilitar pentru audit SEO