web design, platforme cloud, programare

Web design, creare site si platforme


Platforme-management

Platformele destinate management-ului sunt platfomre complexe, care functioneaza prin intermediul browser-ului (navigatorului pentru internet) si care sunt utilizate, de obicei, de companii, pentru a gestiona diverse componente ale activitatii pe care o desfasoara. Datorita sistemului de partajare a resurselor, astfel de platforme nu mai trebuie instalate pe toate computerele companiei, tinand astfel personalul legat de un anumit terminal.

Cu ajutorul internetului orice angajat al companiei poate accesa platforma de pe orice computer din lume, accesul la aceasta facandu-se prin intemediul unui nume de utilizator si o parola, ambele criptate. Securitatea accesului poate fi sporita, la cerere, prin utilizarea unor certificate SSL, personalizate, pe care utilizatorul trebuie sa le instaleze inaintea utilizarii sistemului.

Aceste platforme pot fi utilizate pentru activitati cum ar fi:

- gestionarea unei anumite afaceri (gestionarea clientilor, produselor, facturilor, etc)
- crearea si gestionarea de campanii de promovare pentru un anumit produs sau serviciu (CRM)
- gestionarea si inbunatatirea activitatii personalului in cadrul unor proiecte (workflow)
- gestionarea si analizarea de date privind vanzarile, campaniile de marketing si impactul asupra clientilor
- orice tip de gestionare a unor resurse

Desi sunt foarte multe produse relativ identice pe piata, acestea sunt concepute pentru a fi utilizate de orice companie, indiferent de profil, avand, ca urmare, parametrii generalizati de utilizare si optimizare, nefiind neparat specializate pentru domeniul dvs. De asemenea, un aspect important in utilizarea unor astfel de platforme este faptul ca informatiile pe care le veti introduce in respectiva platforma vor fi disponibile si celor care o detin. Nu va lasati pacaliti de "criptarea" datelor, in zilele moderne informatia este cea mai scumpa valuta

Noi va recomandam sa solicitati crearea unei platforme personalizate, care sa fie localizata pe serverele dvs. si la care sa fiti singurii care au acces.

Conceptia, realizarea si implementarea unei astfel de platforme, poate varia intre 30 si 120 zile

Link-uri utile
Website Grader - verificare SEO pentru site-ul tau
Semrush - platforma SEO completa
Upcity's SEO card - raport gratuit SEO
Found's SEO audit - utilitar pentru audit SEO