web design, platforme cloud, programare

Web design, creare site si platforme


Site-interactiv

Un site interactiv este un site care, pe langa prezentarea unei persoane, afaceri sau pasiuni, permite utilizatorilor sa interactioneze cu detinatorul prin intermediul unor diverse optiuni. Aceste optiuni pot fi reprezentate de:

- posibilitatea adaugarii de comentarii in anumite sectiuni ale site-ului
- posibilitatea crearii unui cont, prin intermediul caruia sa primeasca anumite tipuri de notificari de la detinatorul site-ului
- comunicarea cu alti utilizatori inregistrati
- posiblitatea acordarii de note anumitor subiecte/produse/imagini/etc. din site
- diverse tipuri de documente pe care utilizatorul sa le poata primi prin intermediul unui cont
- orice alt tip de interactiune intre utilizatori sau utilizatori si detinatorul site-ului

Astfel de interactiuni presupun utilizarea unui sistem de baze de date, ceea ce sporeste complexitatea produsului final, iar modulul de administrare devine obligatoriu, pentru a putea gestiona interactiunile din site. Tipurile de interactiuni incluse in site sunt stabilite doar de cerintele clientului.

Costul unui site interactiv porneste de la 290 euro si se mareste in functie de cerintele clientului. Astfel de interactiuni va pot crea o imagine profesionala fata de clientii dvs., atat ca prezenta pe internet cat si ca prezenta manageriala in mediul de afaceri.

Realizarea si implementarea unui astfel de site dureaza 10 zile, dupa stabilirea aspectului vizual, impreuna cu clientul.

Link-uri utile
Website Grader - verificare SEO pentru site-ul tau
Semrush - platforma SEO completa
Upcity's SEO card - raport gratuit SEO
Found's SEO audit - utilitar pentru audit SEO