web design, platforme cloud, programare

Web design, creare site si platforme


Site-prezentare

Fie ca doriti sa va faceti cunoscut, personal, prin intermediul internetului, fie ca vreti ca lumea sa va cunoasca hobby-urile si pasiunile, ori doriti sa va promovati afacerea, un site de prezentare este ceea ce aveti nevoie. Un astfel de site poate fi simplu si eficient, in acelasi timp, sau poate fi extrem de complex si ineficient, totul depinzand de tehnologia folosita si modul in care este creat.

Pentru a fi eficient, un site trebuie sa aiba atat un impact vizual modern, placut si eficient pentru utilizator, cat si o structura tehnica ireprosabila, astfel incat motoarele de cautare sa va claseze site-ul printre primele. Astfel de cerinte pot fi foarte dificile de respectat, insa noi credem ca am reusit sa aducem sub un singur nume specialisti care pot oferi astfel de rezultate.

Costul unui astfel de site porneste de la 150 euro, pentru o structura foarte simpla de tip multi pagina. In functie de cerintele clientului, acest cost poate creste.

Acest tip de site nu are atasat un modul de administrare, insemnand ca detinatorul nu isi va putea actualiza singur continutul fara cunostinte tehnice. Un modul de administrare pentru un astfel de site poate fi construit, incepand cu 100 euro, costul putand urca in functie de complexitatea site-ului. Un astfel de modul de administrare, va permite sa actualizati informatia de pe site, fara a fi necesare cunostinte de ordin tehnic.

Realizarea si implementarea unui astfel de site dureaza 4 zile, dupa stabilirea aspectului vizual, impreuna cu clientul.

Link-uri utile
Website Grader - verificare SEO pentru site-ul tau
Semrush - platforma SEO completa
Upcity's SEO card - raport gratuit SEO
Found's SEO audit - utilitar pentru audit SEO