web design, platforme cloud, programare
Site-ul dumneavoastra in 3 pasi simpli
Comunicarea initiala este cea mai importanta. Dvs. veniti cu ideile, noi le completam, apoi cream documentatia pe intelesul tuturor. Aceasta documentatie constituie structura de lucru pentru proiectul dvs. din momentul in care este finalizata.
Avand ca baza elementele stabilite in documentatie, echipa noastra de profesionisti va da viata proiectului dvs. Veti putea monitoriza fiecare etapa a dezvoltarii, prin intermediul interfetei noastre, la care veti avea acces din momentul semnarii contractului.
Optimizarea pentru motoarele de cautare, sau SEO, constituie faza finala a proiectului. In aceasta etapa, site-ul dvs. este activ, iar schimbarile in rezultatele cautarilor se pot vedea odata cu optimizarea pe care echipa noastra o efectueaza.
Tehnologii usor de utilizat
Web design, site prezentare, magazin online, aplicatii
     Echipa noastra utilizeaza tehnologii foarte cunoscute, atat locale cat si de tip CLOUD, publice si bine documentate. In aces mod, chiar daca decideti sa incheiati colaborarea cu noi, proiectul va putea fi preluat de orice alta companie din domeniu.

     Nu utilizam librarii personalizate sau sisteme integrate de lucru (frameworks), instalate local sau din CLOUD deoarece acestea prezinta un numar mare de particularitati, necesitand specialisti care sa cunoasca in mod particular aceste librarii si/sau sisteme, facand mult mai dificila migrarea proiectelor.
Link-uri utile
Website Grader - verificare SEO pentru site-ul tau
Semrush - platforma SEO completa
Upcity's SEO card - raport gratuit SEO
Found's SEO audit - utilitar pentru audit SEO