web design, platforme cloud, programare

Despre noi, compania


Despre ML Media

Prima firma pe care am infiintat-o, in domeniul IT, a fost acum foarte mult timp incat mi se pare o viata, poate chiar este. Inceputurile mele in IT sunt si mai indepartate, in anul 1991. Atunci am avut primul meu computer, care nu era nici pe departe asemanator cu cele din zilele prezentului.

Am inceput, ca orice adolescent, cu jocurile pe computer. Fiind vorba de cu totul alta tehnologie decat cea de astazi, incarcarea unui joc si executarea lui pe un computer era o aventura :) . In timpul unei astfel de incarcari am descoperit (gratie unei erori) ca jocurile nu erau altceva decat niste programe foarte complexe, create de cineva cu un computer asemanator cu al meu. In acel moment am stiut ca asta e ceea ce vreau sa fac: programare. Indiferent de ce am facut de-a lungul timpului, programarea a fost o parte din mine, pentru ca o fac din pasiune si placere, nu de nevoie.

Pe aceleasi principii am bazat si compania pe care o conduc astazi, MLMEDIA STUDIO DESIGN, pasiune, performanta si placere.

Acesta este motivul pentru care produsele noastre sunt diferite de orice altceva de pe piata, sunt gandite si create cu atentie si dedicatie. Nu ne plac solutiile standard, utilizate de majoritatea concurentei, nu ne plac limitarile impuse de acestea si nu ne plac regulile pe care trebuie sa le urmam pentru a utiliza aceste solutii. Noi gandim in afara limitelor, in afara zonei de comfort, pentru un rezultat neasteptat, impresionant. Desi din punct de vedere grafic nu avem ultimul cuvant, clientul fiind cel care decide cum vrea sa arate produsul lui, din punct de vedere tehnic produsele noastre sunt aproape perfecte.

Suntem intotdeauna in cautarea de solutii cat mai fiabile, intotdeauna cautam mijloace sa inbunatatim ceea ce stim, ceea ce face si ceea ce exista deja in lucru. Nu copiem ce au facut altii doar pentru ca "nu are rost sa reinventam roata", noua ne place sa reinventam, pentru ca asta inseamna progresul. Celor care nu vor sa reinventeze roata le spunem doar ca daca nu existau oameni care sa o faca, nu mergeam astazi cu 200 km/ora :) .

Suntem dedicati, pasionati, hotarati sa producem cele mai bune produse care exista in acest domeniu si nu ezitam sa mentionam acest lucru niciodata.

Nu mai ezitati, lucrati cu noi, si spuneti-va public parerea, pentru ca stim ca nu o sa aveti nimic rau de spus !

Link-uri utile
Website Grader - verificare SEO pentru site-ul tau
Semrush - platforma SEO completa
Upcity's SEO card - raport gratuit SEO
Found's SEO audit - utilitar pentru audit SEO