web design, platforme cloud, programare

Portofoliu

Website si platforme


ProMedLine

Platforma CLOUD pentru programari medicale automatizate si managementul operatiunilor unitatilor medicale. Platforma ofera trei module, interfata de management pentru receptia unitatii medicale, interfata API pentru programarile medicale pe site-ul unitatii medicale si listarea in portalul programare-medicala.ro, ce va fi lansat la 1 August 2018.

Pentru detalii, prezentare si inscrierea in platforma, va rugam sa accesati sectiunea "Platforme", sau sa ne contactati.

Eligreen

Magazin online al unei companii producatoare de cosmetice Bio. Magazinul are modul de administrare complet automatizat, ce permite gestionarea tuturor aspectelor gestionarii unui astfel de portal.

Gradan Artmob

Website de prezentare al unei companii producatoare de mobila. Compania produce mobila moderna, la comanda, si este localizata in judetul Constanta. Website-ul promoveaza activitatea companiei si se afla, in momentul prezent, in versiune beta.

Adrian Malanca Photography

Website interactiv pentru fotograf profesionist. Site-ul este disponibil in doua limbi, ofera posibilitatea creari unui cont de client, prin intermediul caruia oricine isi poate comanda tablouri complete direct din site. Puteti contacta, bineinteles, fotograful in mod direct.

Coretech Ind

Site de prezentare in domeniul industrial, cu pagini de produse ce contin detalii tehnice, optimizat pentru platforme mobile. Site-ul este realizat utilizand HTML5, CSS3, PHP 7.1, metode AJAX si JQuery.
Complete optimizat SEO, cu rezultate vizibile in cea de a doua saptamana de la implementare.

Inainte de implementare compania nu aparea in primele 10 pagini la cuatarea pe Google, dupa implementare, compania apare in prima pagina de cautari, pentru termenii stabiliti.

Orasul Hirsova

Website de prezentare a orasului Hirsova, a primariei si a consiliului local, precum si a activitatii acestora. Website-ul are modul complet de administrare. Website-ul asteapta, inca, feedback de la client, si se afla in versiune beta.

Primaria comunei Ciobanu

Website de prezentare a comunei Ciobanu, a primariei si a consiliului local, precum si a activitatii acestora. Website-ul are modul complet de administrare. Website-ul asteapta, inca, feedback de la client, si se afla in versiune beta.

APSA - gestiune serviciu apa

Platforma CLOUD pentru gestiunea serviciului public cu alimentare de apa potabila. Platforma este foarte usor de utilizat, oferind o multitudine de facilitati si rapoarte care usureaza si optimizeaza activitatea agentului comercial. Pentru mai multe detalii, prezentare si inscriere, va rugam sa intrati in sectiunea "Platforme", sau sa ne contactati.

Link-uri utile
Website Grader - verificare SEO pentru site-ul tau
Semrush - platforma SEO completa
Upcity's SEO card - raport gratuit SEO
Found's SEO audit - utilitar pentru audit SEO