web design, platforme cloud, programare

Platforme management


Platforme pentru management

ProMedLine

Platforma pentru programari si gestiune medicala, online. Platforma este de tip CLOUD, securizata prin certificate SSL, si poate fi accesata de oriunde. ProMedLine pune la dispozitia clientilor 3 module diferite, interconectate, astfel incat acestia sa beneficieze din plin de avantajele unui astfel de sistem.

In primul rand, ProMedLine vine cu o interfata de management pentru receptiile medicale (clinici, cabinete individuale, laboratoare, etc.), de unde fiecare unitate isi poate gestiona medicii, specializarile, pacientii si programarile existente. Interfata ofera acces rapid si usor la orice detalii, in orice moment.

Al doilea modul, este un modul de tip API, prin care orice unitate inregistrata in sistem, isi poate implementa sistemul pe site-ul propriu, oferind instantaneu clientilor sai posibilitatea de a efectua o programare online, a carei disponibilitate este garantata. Orice programare efectuata in modulul API, apare automat in interfata de gestiune a unitatii medicale.

Cel de-al treilea modul este, de fapt, un portal public, accesibil aici, si care va permite oricarei persoana sa isi caute o programare, la orice unitate medicala care se afla in sistem. Portalul nu va oferi servicii unitatilor care nu utilizeaza platforma ProMedLine, acestea fiind interconectate.


APSA

Platforma pentru gestiunea serviciul de deservire cu apa potabila a clientilor, operata in cloud.

APSA este o platforma CLOUD, operabila de la orice terminal care este conectat la internet, preferabil cu o conexiune de minim 512 kbps. Aceasta platforma pune la dispozitia operatorilor publici ce deservesc cetatenii cu un serviciu de distribuire a apei potabile, unelte de evidenta si management a tuturor parametrilor existenti, cum ar fi:

- Evidenta clientilor
- Evidenta consumurilor
- Evidenta facturilor emise si incasate
- Evidenta restantelor
- Emiterea penalitatilor, automat
- Emiterea automata a facturilor
- Emiterea fisei clientului in orice moment
- Emiterea de contracte
- Emiterea de somatii
- Acces diferentiat pentru administrator, operatori si contabil
- Optiunea de regularizare a index-ului
- Incasari partiale sau totale
- Imprimarea facturilor si a chitantelor

Link-uri utile
Website Grader - verificare SEO pentru site-ul tau
Semrush - platforma SEO completa
Upcity's SEO card - raport gratuit SEO
Found's SEO audit - utilitar pentru audit SEO